Home / Generelt / En dag på kontoret

En dag på kontoret

På en søndag, hvor der ser sådan her ud:

12295304_10153771676006477_7192085691893487157_n

…uden for min dør, skal der jo stadig trænes. Jeg kører ikke mountainbike, men i stedet sidder jeg på min dejlige hometrainer.

IMG_4660

Det blev til halvanden time i sadlen, hvor der konstant skal trædes i pedalerne. Træningspasset kræver, at jeg leverer bestemte watt og træder jeg langsommere, så øger traineren bare belastningen. Jeg bruger et setup bestående af en Cycleops Powerbeam Pro, der styres af Trainerroad.com. Hermed kan jeg træne på en måde, hvor intensiteten passer præcist til det, som jeg ønsker at opnå pt.: udenholdenhed og grundform.

Kan godt mærke, at det ikke er cykling, som jeg gjort mest i 🙂

På en søndag, hvor der ser sådan her ud: ...uden for min dør, skal der jo stadig trænes. Jeg kører ikke mountainbike, men i stedet sidder jeg på min dejlige hometrainer. Det blev til halvanden time i sadlen, hvor der konstant skal trædes i pedalerne. Træningspasset kræver, at jeg leverer bestemte watt og træder jeg langsommere, så øger traineren bare belastningen. Jeg bruger et setup bestående af en Cycleops Powerbeam Pro, der styres af Trainerroad.com. Hermed kan jeg træne på en måde, hvor intensiteten passer præcist til det, som jeg ønsker at opnå pt.: udenholdenhed og grundform. Kan godt mærke,…

User Rating: Be the first one !

About Jacob

Check Also

norseman-xtreme-triathlon-is-closer-than-you-think

Første tanker

Jeg har nu haft mulighed for at fordøje mit svineheld. Der var ca. 3.000 der …


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/triathlete.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com