Home / Generelt / Første tanker

Første tanker

Jeg har nu haft mulighed for at fordøje mit svineheld. Der var ca. 3.000 der meldte sig til lodtrækningen om de 236 pladser, der er til rådighed. Af dem er 50% allokeret til nordmænd og yderligere 15% til kvinder. Der er med andre ord 100 pladser, som 65 øvrige nationers mænd kæmper om.

Jeg er ekstremt ydmyg over muligheden, der vil kræve enormt af mig og min familie. Vi ved, at det er en once-in-a-lifetime-opportunity og derfor er det også besluttet at gøre det 100%. Vi kommer til at stå tilfredse tilbage efter den 6. august, for vi vil vide, at vi gav alt.

Min form er pt. ikke eksisterende pga. min baglårsskade, så målet er at få grundformen op i løbet af de næste tre måneder. Core/styrketræning, svømning og løb/cykel ved lav intensitet.

Weekenden vil stå på planlægningen og lidt træning.

 

Jeg har nu haft mulighed for at fordøje mit svineheld. Der var ca. 3.000 der meldte sig til lodtrækningen om de 236 pladser, der er til rådighed. Af dem er 50% allokeret til nordmænd og yderligere 15% til kvinder. Der er med andre ord 100 pladser, som 65 øvrige nationers mænd kæmper om. Jeg er ekstremt ydmyg over muligheden, der vil kræve enormt af mig og min familie. Vi ved, at det er en once-in-a-lifetime-opportunity og derfor er det også besluttet at gøre det 100%. Vi kommer til at stå tilfredse tilbage efter den 6. august, for vi vil vide, at…

User Rating: Be the first one !

About Jacob

Check Also

Norseman

Jeg er inde…

Det er et år siden, jeg modtog en mail fra Norseman med beskeden om, at …


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/triathlete.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One comment

 1. Jannick Rosenlund

  Hej Jacob

  Tillykke med lotteriet. Jeg var selv med, men fik ikke en plads i år.
  Jeg havde dog på forhånd booket en hytte i målområdet, som jeg derfor ikke får brug for.
  Har du sikret dig plads, eller er du interesseret i at overtage min booking?

  Med venlig hilsen
  Jannick

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com