Home / Generelt / Jeg er inde…

Jeg er inde…

Det er et år siden, jeg modtog en mail fra Norseman med beskeden om, at jeg desværre ikke var med i 2015. Jeg havde på en eller anden mærkelig måde regnet med, at jeg kunne komme med. 2015 gik så hen og blev et forfærdeligt år træningsmæssigt. Min baglårsskade, som jeg fik i april 2014, blev ved med at bryde op og 2015 blev første gang siden 2008, hvor jeg ikke løb et marathon.

Alligevel meldte jeg mig til lotteriet, men uden den store forventning om at komme med, men måske primært for at starte med at samle lodder til de kommende års lodtrækninger.

Derfor var overraskelsen også så meget desto større, da jeg mandag morgen åbnede min mail fra Norseman og så beskeden: Welcome to Isklar Norseman. Jeg havde virkeligt svært ved at tro, at det var rigtigt. Jeg fuldførte tilmeldingen med det samme og fik beskeden: Isklar Norseman Xtreme Triathlon – confirmation of payment and registration – jeg er inde….

 

Det er et år siden, jeg modtog en mail fra Norseman med beskeden om, at jeg desværre ikke var med i 2015. Jeg havde på en eller anden mærkelig måde regnet med, at jeg kunne komme med. 2015 gik så hen og blev et forfærdeligt år træningsmæssigt. Min baglårsskade, som jeg fik i april 2014, blev ved med at bryde op og 2015 blev første gang siden 2008, hvor jeg ikke løb et marathon. Alligevel meldte jeg mig til lotteriet, men uden den store forventning om at komme med, men måske primært for at starte med at samle lodder til de…

User Rating: Be the first one !

About Jacob

Check Also

norseman-xtreme-triathlon-is-closer-than-you-think

Første tanker

Jeg har nu haft mulighed for at fordøje mit svineheld. Der var ca. 3.000 der …


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/triathlete.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com